Wat is Kunstenaarsvereniging WERKPLEK? (KVW)

KVW is een kunstenaarsvereniging voor professionele, beeldende kunstenaars in het Gelders Rivierengebied en is opgericht in 1997.
Inmiddels is KVW uitgegroeid tot een vereniging met ca. 40 leden.
KVW heeft als doel om kunst, kunstenaars én de samenleving te verbinden.
KVW heeft geen permanent onderkomen maar maakt gebruik van tijdelijke ruimtes waar kan worden gewerkt, geëxposeerd, workshops plaatsvinden en vergaderd.
Vanaf de oprichting organiseert en ontplooit KVW een groot aantal activiteiten en manifestaties

Lidmaatschap
Voorafgaand aan het lidmaatschap is een selectieprocedure onderdeel van de toelating.

Kunstaankoop
Als u een kunstaankoop overweegt dan kunt u via de website contact opnemen met het secretariaat. Via onze website zijn ook alle websites en contactgegevens van de leden beschikbaar.

Kunstbon
Heeft een collega of familielid iets te vieren? Geef hem of haar een bijzonder cadeau! Bepaal zelf de hoogte van het bedrag (minimaal € 100,-) en neem contact op met het secretariaat.
Met de Kunstbon kunt u met de jubilaris op atelierbezoek bij een van de leden van KV Werkplek in het Gelders Rivierengebied en een kunstwerk uitzoeken.
Voorbeeld
Een school, vereniging, bedrijf of familie wil iemand iets moois geven en de keuze aan de jubilaris laten. U zamelt geld in en bestelt een gelamineerde kunstbon (€ 5,-) of print de bon via de website zelf uit.
Het te besteden bedrag vermeldt u in een begeleidende brief, die u ook kunt downloaden.
De jubilaris krijgt tijdens het feest de bon met de brief overhandigd. Hij of zij kiest op de Galerie pagina van KV Werkplek iets uit en/of neemt contact op met een van de leden.
Samen met u gaat hij of zij bij de kunstenaar op atelierbezoek en is vrij om iets anders te kiezen voor het te besteden bedrag. U rekent contant met de kunstenaar af.