Activiteiten

KV Werkplek is een kunstenaarsvereniging voor professionele, beeldende kunstenaars in het Gelders Rivierengebied en bestaat 20 jaar!

Affiche lustrum

links: Lustrum boekje, Routebeschrijving

Kunstenaarsvereniging Werkplek presenteert tot 26 augustus in Ziekenhuis Rivierenland.

Thema BLAUW/GROEN; Deelnemers:

Eef de Graaf, Ance Dijk, Jeanette van Zanten, Anja van Schijndel, Heleen Schoots, Carla van Uum, Dik Kusters, Truus Jansen Hollander, Thea Peters en  Adé Peters

Fietskunstroute

4e lustrum ‘KV Werkplek 2 juni t/m 17 juni 2018

Opening: Zaterdag   2 juni 12.00 uur  door de burgemeester van Tiel , de heer Beenakker
Gedurende de eerste drie weekenden  in de maand juni exposeren 30 kunstenaars uit het rivierengebied hun 2d en 3d werk op vier locaties.

• Locatie Tiel Zinder
  • Locatie Kerk – Avezaath St.Lambertuskerk
  • Locatie Kerk – Avezaath tuin Huize Teisterbant
  • Locatie Buren Achterbonenburg

Het geheel wordt opgeluisterd door meerdere  optredens van orkesten en koren op de vier locaties . Dit is in nauwe samenwerking met Zinder tot stand  gekomen.

Voor meer informatie: www.kvwerkplek.nl
Ontwerp kaart Marien Bakker

TIEL Kunstenaarsvereniging Werkplek presenteert tot 14 maart, in Ziekenhuis Rivierenland.

Solo’s van Sylvia Janssen van Doorn en Fer Bank, en een thema expositie: VIERKANT, waaraan meedoen Rudy van Amersvoort Fer Bank Sylvia Jansen van Doorn Ance Dijk Eef de Graaf Adé Peters Anja van Schijndel Jeanette van Zanten Heleen Wilke