Uitnodiging.

Ledententoonstelling KV Werkplek 2019

27 leden van Kunstenaars vereniging Werkplek exposeren in Zinder. Ze tonen recent werk, onder andere schilderijen, grafiek, C printen, keramiek en ruimtelijk werk. De expositie behelst een grote diversiteit in stijlen en disciplines; van streng geometrisch, realistisch tot expressief.

De opening van deze expositie vindt plaats op donderdag 19 december om 16.00 uur met medewerking van Cienna Wandt & Meike van Steenbergen allebei op harp en allebei zingend.

U bent van harte welkom!

Deelnemers:

Rudy van Amersvoort, Marien Bakker, Francisca Bongaerts-Verdonk, Jos de Bruin, Ance Dijk, Ard de Graaf, Eef de Graaf, Ilona Haaksman, Marieke Hack, Ans van den Hurk, Truus Jansen – Hollander, Sylvia Janssen van Doorn, Maree Jongbloed, Guusje Kaayk, Dik Kusters, Liesbeth Lehr, Peter van Midden, Adé Peters, Thea Peters, Paul Ruks, Anja van Schijndel, Lieke Smits, Joan Tesser, Carla van Uum, Darja Vos, Heleen Wilke en Jeanette van Zanten.